Explore Jasper inclusief Maligne Lake Cruise

Tijdens de excursie bezoekt u hoogtepunten van Jasper, de prachtige Maligne Canyon, Medicine Lake en Maligne Lake.

Three Sisters Peak Helicopter Tour

Op eigen gelegenheid reist u naar de Helipad in Canmore van Alpine Helicopters. Van hieruit vertrekt de 25 minuten durende Helicopter Tour.

Columbia Icefield Discovery Tour

U reist op eigen gelegenheid naar het Columbia Icefields Discovery Centre. De route naar het Discovery Centre neemt u over één van de mooiste wegen ter wereld de ‘Icefields Parkway, dwars tussen de pieken van de Rocky Mountains.

 

Grizzli Winery Tour And Tasting

Grizzli Winery is een relatief jong bedrijf opgericht in 2016. U wordt ontvangen door de wijn ambassadeur van Grizzli Winery, hij leidt u rond door de wijngaarden, ook krijgt u uitleg over het proces van wijnmaken en een video presentatie over het makenvan ijswijn.  Uiteraard wordt er ook wijn geproefd.

Niagara Falls vanuit Toronto

De Niagara Falls-dagtour vanuit Toronto brengt u naar een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Canada

Bearwatching Ucluelet

Ontmoet één van de meest angstaanjagende en fascinerende dieren die zich aan de westkust van Vancouver Island bevinden, de zwarte beer. Bij laag tij gaat u aan boord van de 14 meter Panoramisch Cruiser of een Zodiac die u langs de weelderige kustlijn vaart naar het voedselgebied van de beer.

Whale Watching

Voor Whale Watching werken we al vele jaren samen met Eagle Eye Adventures in Campbell River. Het team van Eagle Eye Adventures zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat u Orka’s zult zien.

Jasper Skytram

Jasper Skytram is de langste en hoogste kabelbaan in Canada. Eenmaal boven heeft u een fantastisch uitzicht over een zestal bergketens, gletsjermeren, de Athabasca Rivier en Jasper.

Vancouver Hop On – Hop Off pas

De Vancouver Hop On – Hop Off pas van de City- en Park-routes biedt alle hoogtepunten in het centrum van Vancouver, inclusief belangrijke attracties en bezienswaardigheden.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024