Wij heten niet voor niets de Canada Specialist; wij weten waar we het over hebben. Canada zit in ons hart en ons enthousiasme delen wij graag met u. Wij bezoeken Canada regelmatig en dan niet alleen ‘standaard’ toeristische locaties zoals Vancouver, de Rocky Mountains en Niagara Falls, maar ook de meer afgelegen dorpen en natuurparken. Tevens hebben wij persoonlijke ervaring met verschillende manier van reizen: per huurauto, camper, treinreizen, met een groep. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u in alle mogelijkheden adviseren.

Ons aanbod is zo groot en uitgebreid, dat het onmogelijk is om alles op onze website te vermelden. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het verzorgen! Een meerdaags kano-, paardrij-, zeekajak-, wandel-, zeil- of sneeuwscooterarrangement, een woonboot huren, een privé-groepsreis maken, overnachten op een ranch of heliskiën? In Canada kan het allemaal en de Canada Specialist regelt het voor u!

Op basis van uw wensen stellen wij graag een maatwerkreis samen. Maak hiervoor gebruik van het maatwerkformulier of stuur ons een e-mail met uw wensen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen of een afspraak maken op ons kantoor.

 

De Canada Specialist
Bezoekadres: Kerkenbos 1033 -1037, 6546 BB Nijmegen
Telefoon: 024 – 2060024
E-mail: info@canadaspecialist.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

U bent van harte welkom uw reis op ons kantoor te bespreken. Om te garanderen dat de juiste specialist tijd voor u reserveert, verzoeken wij u een afspraak te maken. Dit kan op verzoek ook buiten kantooruren en op zaterdag.

 

De Canada Specialist is een handelsnaam van: The Travel Company Reisbureau Van Betuw
The Travel Company Reisbureau Van Betuw is lid van zowel ANVR, SGR als Calamiteitenfonds.

Yukon Alaska 2018

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat u uw reis naar Canada zo goed mogelijk voorbereid wilt hebben. Uiteraard kunnen wij u via telefoon en e-mail adviseren. Vindt u het prettiger om uw reiswensen op ons kantoor te bespreken, dan is dat ook mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel 024 2060024